INCASSOBUREAU TURNHOUT

Ook wel eens problemen met klanten die jouw facturen niet betalen? Bijna elke ondernemer krijgt te maken met wanbetalers. Maar dat hoeft niet langer een zorg voor je te zijn want met ons incassobureau Turnhout van B2B Collect neemt we die schuldvorderingen graag van je over! Op tijd je openstaande facturen laten innen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onbetaalde factuur innen

Wanbetalers zijn een plaag voor elke ondernemer. Je verliest er tijd en geld mee en ze zijn nadelig voor je cashflow. Maar wat als één of meerdere klanten keer op keer niet betalen? Want jij hebt recht op je geld, maar geen uren de tijd om de wanbetaler te blijven herinneren aan zijn betaalachterstand. Dus hoe pak je dat aan?

Het is verstandig om een deurwaarder in te schakelen en op die manier achterstallige betalingen te innen. Toch is dat een procedure die je niet zomaar kan gebruiken. Wanneer wel en wanneer geen deurwaarder aanspreken, het is voor de meeste ondernemers een onbekende stap.

Ons  incassobureau Turnhoutis er om jouw bedrijf te ontzorgen van onbetaalde facturen en wanbetalers. Bij ons worden snel de juiste juridische stappen gezet zodat jij op tijd over je geld beschikt. Goed om weten is dat die procedure voor jou als schuldeiser kosteloos is!

Incassobureau Turnhout: hoe werkt het?

Wij zijn een incassobureau uit de regio Turnhout, helemaal gespecialiseerd in schuldvorderingen bij bedrijven. We werken enkel in een B2B context waar je via ons snel en correct onbetaalde facturen kan laten innen, zonder zorgen.

Zo hoef jij geen tijd meer te steken in wantbetalers en kan je je verder concentreren op je échte taken. Wij zorgen er in drie eenvoudige stappen voor dat jij toch snel over je geld kan beschikken:

-        Je schuldvordering wordt door jou eenvoudig op onze website geladen. Eens ze in ons bezit is gaan wij voor jou aan de slag!

-        De advocaten van B2B Collect controleren je dossier en sturen het door naar een deurwaarder. Die heeft dan alles in handen om bij de klant tot betekening over te gaan. Vanaf dat moment heeft de wanbetaler 1 maand en 8 dagen om te reageren.

-        Reageert de klant niet dan maakt de deurwaarder een PV van niet-betwisting op en kan tot gedwongen invordering worden overgegaan.

Dat klinkt als een dure procedure maar eigenlijk kost die voor jou als schuldeiser niets want alle kosten worden verhaald op de wanbetaler. Enkel de te maken kosten door ons incassobureau Turnhout moeten eerst vooraf worden voorgeschoten. Daarna recupereren we die kost terug bij de schuldenaar.

Ook in het geval van een betwisting door de wanbetaler zorgen wij voor alle verdere stappen. In dat geval volgt er een gerechtelijk dossier. En ook hier worden de kosten op de tegenpartij verhaald.

Heb je nog openstaande facturen en wil je eindelijk kunnen beschikken over het geld waar je recht op hebt? Neem dan contact op met ons incassobureau Turnhout voor een snelle en efficiënte afhandeling!

Onmiddellijk je facturen innen?

Kies voor een snelle en vlotte inning van al je onbetaalde facturen.