INCASSOBUREAU MECHELEN

Niet elke klant betaalt jouw facturen even correct en soms moet je extra maatregelen nemen om op tijd over je geld te beschikken. Gelukkig hoeven die wanbetalers nu geen zorg meer voor je te zijn, het incassobureau Mechelen van B2B Collect neemt die schuldvorderingen graag van je over! Heeft je bedrijf nog openstaande facturen bij klanten, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onbetaalde factuur innen

Elke ondernemer kan er over meepraten: wanbetalers. Erg vervelend en ook nadelig voor je cashflow. Maar hoe pak je het aan wanneer één of meerdere klanten keer op keer niet betalen? Want jij hebt recht op je geld, maar geen uren de tijd om de wanbetaler te blijven herinneren aan zijn betaalachterstand.  

Een deurwaarder inschakelen om achterstallige betalingen te innen is doorgaans een heel effectieve manier. Toch kan je zo’n deurwaarder niet zomaar inschakelen. En hoe je uiteindelijk tot die procedure komt is voor de meeste ondernemers een onbekende stap.

Om jouw bedrijf te ontzorgen van onbetaalde facturen en wanbetalers doe je beroep op ons incassobureau Mechelen. Wij zetten snel de juiste juridische stappen zodat jij op tijd over je geld beschikt. En bovendien is die procedure voor jou als schuldeiser kosteloos!

Incassobureau Mechelen: hoe werkt het?

B2B Collect, een incassobureau uit de regio Mechelen is volledig gespecialiseerd in schuldvorderingen bij bedrijven. Bij ons kom je terecht om onbetaalde facturen in een B2B context snel en correct te laten innen, zonder zorgen.

Want in wanbetalers steek je doorgaans heel veel tijd. Tijd die je niet in je core business kan steken en die alleen maar frustratie en verlies met zich meebrengt. Ervoor zorgen dat jij toch snel over je geld kan beschikken doen we in drie eenvoudige stappen:

-        Je schuldvordering wordt door jou eenvoudig op onze website geladen. Eens ze in ons bezit is gaan wij voor jou aan de slag!

-        De advocaten van B2B Collect controleren je dossier en sturen het door naar een deurwaarder. Die heeft dan alles in handen om bij de klant tot betekening over te gaan. Vanaf dat moment heeft de wanbetaler 1 maand en 8 dagen om te reageren.

-        Reageert de klant niet dan maakt de deurwaarder een PV van niet-betwisting op en kan tot gedwongen invordering worden overgegaan.

Die hele procedure kost jou als schuldeiser eigenlijk niets want alle kosten worden verhaald op de wanbetaler. Enkel de te maken kosten door ons incassobureau Mechelen moeten wel eerst worden voorgeschoten. Daarna halen we die kost terug bij de niet betalende klant.

Wanneer de wanbetaler toch betwist nemen wij de verdere stappen op ons. In dat geval volgt er een gerechtelijk dossier. En ook hier worden de kosten op de tegenpartij verhaald.

Heb je nog openstaande facturen en wil je eindelijk kunnen beschikken over het geld waar je recht op hebt? Neem dan contact op met ons incassobureau Mechelen voor een snelle en efficiënte afhandeling!

Onmiddellijk je facturen innen?

Kies voor een snelle en vlotte inning van al je onbetaalde facturen.