Incassobureau Leuven

Wanbetalers die geen facturen betalen, het is de nachtmerrie van elke ondernemer. En toch bestaat er een manier om op tijd over je geld te beschikken! B2B Collect incassobureau Leuven neemt die schuldvorderingen graag van je over! Zo hoef jij je alvast geen zorgen meer te maken over slechte betalers.

Onbetaalde factuur innen

Je hebt als ondernemer vast en zeker wel eens wanbetalers onder je klanten gehad. Spijtig, want ze kosten je veel tijd en energie en jij beschikt niet over het geld waar je recht op hebt. Je stuurt betalingsherinneringen, belt hen op over hun betaalachterstand en nog steeds zie jij je geld niet. Dan wordt het tijd voor juridische stappen. Maar hoe pak je dat aan?

Een deurwaarder inschakelen helpt doorgaans goed om achterstallige betalingen te innen. Maar er zit een hele procedure achter en hoe je een deurwaarder inzet is voor de meeste ondernemers onbekend terrein.

Een incassobureau Leuvenkan jouw bedrijf ontzorgen van onbetaalde facturen en wanbetalers. Wij hebben alle expertise in huis om snel de juiste juridische stappen te zetten zodat jij op tijd over je geld beschikt. Voor de schuldeiser is die procedure trouwens kosteloos!

Incassobureau Leuven: zo werkt het

B2B Collect is een incassobureau actief in Leuven dat zich helemaal gespecialiseerd heeft in schuldvorderingen bij ondernemingen. Wij zorgen ervoor dat je onbetaalde facturen in een B2B context snel en effectief  worden geïnd, zonder zorgen voor jou. Zo kan jij je concentreren op je core business.

In drie eenvoudige stappen beschik jij over het geld waar je recht op hebt:

-        Je laadt je schuldvordering simpelweg op in onze website en wij gaan meteen voor je aan de slag.

-        Onze B2B Collect advocaten controleren het dossier en sturen dat door naar een deurwaarder. Die heeft dan alles in handen om bij de klant tot betekening over te gaan. Vanaf dat moment heeft de wanbetaler 1 maand en 8 dagen om te reageren.

-        Zonder reactie van de klant maakt de deurwaarder een PV van niet-betwisting op en gaat tot gedwongen invordering over.

Het goede nieuws is dat jij als schuldeiser niets want die kosten hoeft te dragen. Ze worden volledig verhaald op de wanbetaler. Enkel de kosten die ons incassobureau Leuven ter voorbereiding van de invordering moet maken vragen we wel om voor te schieten. Daarna recupereren we die kost terug bij de schuldenaar.

Wanneer de slechte betaler toch betwist zorgen wij eveneens voor alle verdere stappen. Er volgt dan een gerechtelijk dossier waarvan de kosten ook op de tegenpartij worden verhaald.

Heb je nog openstaande facturen en wil je eindelijk kunnen beschikken over het geld waar je recht op hebt? Neem dan contact op met ons incassobureau Leuven voor een snelle en efficiënte afhandeling!

Onmiddellijk je facturen innen?

Kies voor een snelle en vlotte inning van al je onbetaalde facturen.