INCASSOBUREAU ANTWERPEN

Heeft je bedrijf nog openstaande facturen bij klanten? Helaas betaalt niet iedereen even correct en moet je soms extra middelen inzetten om op tijd aan je centen te komen. Gelukkig hoeft dat nu geen zorg meer voor je te zijn, het incassobureau Antwerpen van B2B Collect neemt die procedure graag van je over!

Onbetaalde factuur innen

Wantbetalers, zowat elke ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken. En dat is natuurlijk vervelend want die wanbetalers zijn erg nadelig voor je cashflow. Je kan natuurlijk een betalingsherinnering sturen maar wat als de klant dan nog niet betaalt?

Onbetaalde facturen innen via een deurwaarder is doorgaans een heel effectieve manier om wanbetalers toch tot betaling te laten overgaan. Maar hoe schakel je zo’n deurwaarder in? Want dat is voor de meeste ondernemers een onbekende stap.

Gelukkig is er dan ons incassobureau Antwerpen. Wij ontzorgen jouw bedrijf van alle onbetaalde facturen en wanbetalers en zetten snel de juiste juridische stappen zodat jij op tijd over je geld beschikt. En wat meer is: voor jou als schuldeiser is de procedure gratis!


Incassobureau Antwerpen: hoe werken wij?

B2B Collect is een incassobureau uit de regio Antwerpen dat 100% gespecialiseerd is in schuldvorderingen bij bedrijven. Heb je dus onbetaalde facturen in een B2B context dan bij je bij ons aan het juiste adres.

Wanbetalers geven je al genoeg kopzorgen, daarom maken wij het jou extra makkelijk om die openstaande facturen snel en effectief betaald te krijgen. Daarvoor werken we in drie eenvoudige stappen:

-        Je kan je schuldvordering eenvoudig uploaden op onze website. Eens ze in ons bezit is gaan wij voor jou aan de slag!

-        Onze advocaten controleren je dossier en sturen het daarna door aan een deurwaarder. Die heeft dan alles in handen om bij de klant tot betekening over te gaan. Vanaf dat moment heeft de wanbetaler 1 maand en 8 dagen om te reageren.

-        Doet de klant dat niet dan maakt de deurwaarder een PV van niet-betwisting op en kan de gedwongen invordering worden uitgevoerd.

Voor jou als schuldeiser kost die hele procedure eigenlijk niets. Alle kosten worden namelijk verhaald op de wanbetaler. Enkel de te maken kosten door ons incassobureau Antwerpen moeten wel worden voorgeschoten. Maar nadien krijg je die integraal terug.

Ook in het geval van betwisting door de wanbetaler nemen wij de verdere stappen op ons. Ditmaal via een gerechtelijk dossier. En ook hier worden de kosten op de tegenpartij verhaald.

Heb je nog openstaande facturen en wil je eindelijk kunnen beschikken over het geld waar je recht op hebt? Neem dan contact op met ons incassobureau Antwerpen voor een snelle en efficiënte afhandeling!

Onmiddellijk je facturen innen?

Kies voor een snelle en vlotte inning van al je onbetaalde facturen.